SCOLI CONSTANTA
SCOLI PARTICULARE CONSTANTA
LICEE PARTICULARE CONSTANTA
  Click oferta meniuri YvY Catering           
 
Centrul Educational Cambridge School Constanta
 
 
 
 

     "Cambridge School Educational Center" Constanta este o unitate de invatamant privat autorizata prin OM al MEN nr 5435/ 23.09.2008, pentru nivelurile de invatamant prescolar, primar, gimnazial si liceal.  Predarea se realizeaza in limba engleza pentru toate disciplinele si nivelurile, urmarind programele scolare in vigoare dar si modelul SABIS.

     Cambridge School Educational Center Constanta promoveaza dezvoltarea libera, individualizata si armonioasa a copilului prin identificarea propriului ritm de dezvoltare si manifestare, bazandu-se pe nevoile si necesitatile fiecaruia.

     Relatia cu parintii este parteneriala, in acest scop administratia scolii particulare realizeaza intalniri individuale, lunare cu parintii.

     Clasele sunt alcatuite din maxim 18 elevi, pentru a asigura o mai buna comunicare si eficienta in relatia profesor-elev.

     Unitatea de invatamant privat dispune de un sistem de supraveghere video conectat la internet prin care parintii isi pot supraveghea oricand copiii.


     "Cambridge School Educational Center" Constanta este recunoscuta de University of Cambridge ca si “Cambridge School of Constanta” fiind centrul de testare RO 014 ceea ce ofera oportunitati extraordinare elevilor cu varsta cuprinsa intre 12 si 18 ani de a obtine Certificatul International Cambridge la discipline precum: engleza, matematica, biologie, fizica, chimie, business, economie, TIC.

     Acest lucru permite absolventilor accesul la oricare universitate din lume.

 

Adresa: Aleea Capidava nr. 3, Constanta

Tel: 0241/647745 ; 0725193006, Fax: 0241/650013

http://www.cambridgeconstanta.ro

Email: office@cambridgeconstanta.ro
 
Informatii
 

Cambridge Educational Center - Vanatoarea oualor de ciocolata, traditie la o scoala privata din Constanta

Vineri, 19 aprilie 2019, inainte de vacanta, elevii unei scoli private, cu predare in limba engleza, pornesc in cautarea oualor de ciocolata, ascunse in curtea scolii, in iarba sau in locuri unde cu greu iepurasul de Paste poate ajunge.

   Sperand la o zi insorita, ultima zi de scoala, chiar inainte de vacanta de primavara, este foarte distractiva datorita activitatilor organizate pentru toti elevii, de la cei mai mici de la gradinita, care de-abia invata culorile oualor de Paste pana la liceeni, pentru care ciocolata poate fi o scuza buna sa fuga de teme. Dupa o perioada plina de examene si examinari, acest eveniment devine irezistibil!

   Chiar daca 40% din elevii acestei prestigioase scoli provin din diferite tari: europene - Marea Britanie, Rusia, Spania, Italia, Grecia, Franta, Olanda, Serbia, Macedonia si tari din afara Europei – Turcia, Liban, Coreea, Siria, Egipt, Mexic, Palestina, Iran, Ghana si Kazakhstan, aceasta traditie este iubita de toti.           

   Aceasta eterogenitate culturala a condus la crearea in cadrul scolii a unui climat educational multicultural tolerant, care promoveaza diversitatea, colaborarea si respectul fata de persoanele de religii si nationalitati diferite.
 
 
 
Cambridge School Of Constanta include: Cresa - MiniNursery Cambridge Constanta, Gradinita Cambridge Constanta, Scoala Cambridge Constanta, Liceul Cambridge Constanta
 
 
Scoli Constanta - Scoli particulare Constanta