SCOLI CONSTANTA
SCOLI PARTICULARE CONSTANTA
LICEE PARTICULARE CONSTANTA
            
 
Centrul Educational Cambridge School Constanta
 
 
 
 

     "Cambridge School Educational Center" Constanta este o unitate de invatamant privat autorizata prin OM al MEN nr 5435/ 23.09.2008, pentru nivelurile de invatamant prescolar, primar, gimnazial si liceal.  Predarea se realizeaza in limba engleza pentru toate disciplinele si nivelurile, urmarind programele scolare in vigoare dar si modelul SABIS.

     Cambridge School Educational Center Constanta promoveaza dezvoltarea libera, individualizata si armonioasa a copilului prin identificarea propriului ritm de dezvoltare si manifestare, bazandu-se pe nevoile si necesitatile fiecaruia.

     Relatia cu parintii este parteneriala, in acest scop administratia scolii particulare realizeaza intalniri individuale, lunare cu parintii.

     Clasele sunt alcatuite din maxim 18 elevi, pentru a asigura o mai buna comunicare si eficienta in relatia profesor-elev.

     Unitatea de invatamant privat dispune de un sistem de supraveghere video conectat la internet prin care parintii isi pot supraveghea oricand copiii.


     "Cambridge School Educational Center" Constanta este recunoscuta de University of Cambridge ca si “Cambridge School of Constanta” fiind centrul de testare RO 014 ceea ce ofera oportunitati extraordinare elevilor cu varsta cuprinsa intre 12 si 18 ani de a obtine Certificatul International Cambridge la discipline precum: engleza, matematica, biologie, fizica, chimie, business, economie, TIC.

     Acest lucru permite absolventilor accesul la oricare universitate din lume.

 

Adresa: Aleea Capidava nr. 3, Constanta

Tel: 0241/647745 ; 0725193006, Fax: 0241/650013

http://www.cambridgeconstanta.ro

Email: office@cambridgeconstanta.ro
 
 
 
Cambridge School Of Constanta include: Cresa - MiniNursery Cambridge Constanta, Gradinita Cambridge Constanta, Scoala Cambridge Constanta, Liceul Cambridge Constanta
 
 
Scoli Constanta - Scoli particulare Constanta