SCOLI CONSTANTA
SCOLI PARTICULARE CONSTANTA
LICEE PARTICULARE CONSTANTA
  Click oferta meniuri YvY Catering           
Helen Doron va invita la English Camp 
Perioada 2-8 August 2015
 
 

Vrei sa ii oferi copilului tau o experienta de neuitat?

 Solutia de vara  pentru tine si copilul tau!
Tabara organizata de Helen Doron Constanta.
2-8 August 2015 Gura Teghii - Buzau

   Tabara se adreseaza tuturor elevilor din clasele III-VIII ( 10-14 ani inclusiv, elevi Helen Doron ori nu) si doreste sa le ofere copiilor un mediu placut in care sa se dezvolte, sapoata sa isi faca noi prieteni, sa se bucure de natura si tot ce ii inconjoara si sa-si imbunatateasca abilitatile de conversatie in limba engleza prin intermediul atelierelor tematice.

   Activitatile se desfasoara exclusiv in limba engleza fiind coordonate de profesori Helen Doron English cu experienta.

 

   Temele principale ale activitatilor vor fi:

-      Ecology

-      Eating Healthy by cooking

-      Treasure Hunt

-      Riddle competition

-      How to make and tell a story

   Tabara se va desfasura in perioada 2-8 August (6 nopti), in localitatea Varlaam, comuna Gura Teghii, judetul Buzau, la frumoasa pensiune Montana Varlaam.

   Locatia pune la dispozitie toate facilitatile necesare pentru a descoperi natura in conditii de siguranta cat si pentru a organiza activitati antrenante si amuzante in curtea sa spatioasa si frumos amenajata.

   Deoarece activitatile din tabara se desfasoara in limba engleza, inaintea inscrierii, copiii, care nu sunt elevi Helen Doron sunt rugati sa se programeze pentru un scurt interviu in limba engleza sau sa prezinte un certificat (KET, PET, FCE, CAE, CPE sau IELTS), astfel incat sa ne putem asigura ca ei se vor bucura din plin de experienta si activitati. Interviurile pot fi sustinute telefonic sau la sediile Helen Doron English Bucuresti si Constanta, in intervalul 10.00 – 18.00. Daca rezultatul primit pe loc la interviu este pozitiv, parintii, respectiv tutorii ii pot inscrie pe copii in tabara prin completarea formularului si achitarea taxei.

   Taxa pentru tabara este 990 RON/participant, si include cazare cu pensiune completa, activitati, ateliere si materialele necesare, precum si transport cu punct de plecare/sosire la sediul Helen Doron English Bucuresti respectiv Helen Doron English Constanta.

   Pentru toti participantii oferim si o varianta de tabara fara transport inclus, pentru care taxa este 890 RON.

   Pentru inscrierea si achitarea completa a taberei inainte de data de 1 Iunie se ofera o reducere de 50 de RON.